Hlavní obsah

VIDEO: Kdo vlastně vede Chelsea? Přece Terry, žádný Di Matteo

LONDÝN/PRAHA

Kdopak vlastně vede londýnskou Chelsea? Kdo má hlavní slovo na lavičce? No přece Roberto Di Matteo. Alespoň se to tak navenek tváří. Hned po jeho uvedení do funkce se však objevily zvěsti, že je u hráčů oblíbený ještě méně než jeho předchůdce Villas-Boas. A autoritu u hráčů nemá mít prý vůbec žádnou.

John Terry koučuje místo Roberta Di Mattea

 
Článek

„Že by starší hráči řídili klub? To je nesmysl. To je jen dojem zvenčí. Rozhoduje Roman (Abramovič) a další členové vedení," nechal se slyšet John Terry před úspěšnou odvetou Ligy mistrů s Neapolí.

Ale podívejte se, jak v závěru na lavičce nevydržel a rázně se snažil koučovat samotného Di Mattea i tým. Jak to tedy vlastně je, ptají se nejen na ostrovech.

Britská média hned vytáhla Terryho slova z července loňského roku. "Samozřejmě mým cílem je stát se trenérem," pravil tehdy jasně.

Teď se patrně jen trochu pozapomněl. Ještě ta chvíle nepřišla. Faktem ale je, že právě Terry i Drogba a Lampard odehráli zčistajasna svůj nejlepší zápas za mnoho měsíců. „Ne, opravdu žádná vedlejší hráčská síla to nevede," ujišťoval Terry.

Co znamenala zábavná scénka během zápasu, si můžete domýšlet sami.

Reklama

Související témata: