Hlavní obsah

VIDEO: Torres se konečně probudil! Nasázel hattrick a Chelsea zachraňuje sezónu

Londýn

V Chelsea už je španělský fotbalista Fernando Torres skoro rok a půl, ale dvanáct gólů ve všech soutěžích, to je na borce za 50 miliónů liber hodně málo. Tolik za něj přitom musel vysázet majitel klubu Roman Abramovič Liverpoolu, ale teď se mu konečně začíná vyplácet.

Hattrick Fernanda Torrese proti QPR

 
Článek

V úterý dal svou brankou postupovou jistotu semifinálovému zápasu Ligy mistrů s Barcelonou, včera přispěl k demolici Queens Parku 6:1. A světe, div se: Fernando Torres dal poprvé za Chelsea hattrick! To u něj fanoušci už dlouho neviděli. Ti ze Stamford Bridge nikdy a ti z Liverpoolu už na to určitě zapomněli...

„V minulosti jsem se cítil velmi dobře, měl jsem formu, ale nebyl jsem schopen dát gól. Teď si myslím, že nehraju tak dobře jako předtím, ale zase dávám góly, což je pro útočníka důležité," řekl Torres deníku Sun.

Osmadvacetiletý útočník měl radost, jak se mu zápas povedl. „Jasně, tři góly mě potěšily, ale daleko větší radost mám z toho, že tým hraje nejlepší fotbal v sezóně. A přichází to zrovna v době, kdy nás čekají nejdůležitější zápasy," prohlásil Torres.

Snižují ztrátu na čtvrtou příčku

Chelsea je po výhře dál šestá, ale po zaváhání Arsenalu i Newcastlu snížila ztrátu na čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů i pro příští sezónu. Teď je to na pouhý bod a ve středu hrají Blues doma s Newcastlem. „My už si nesmíme dovolit žádnou ztrátu. Věřím, že všechno dobře dopadne," dodal probuzený kanonýr Chelsea.

Reklama

Související témata: