Hlavní obsah

VIDEO: Ferguson s Mancinim se do sebe pustili. Rozhodčí je musel krotit

Manchester

Derby Manchesteru City se slavnějšími United přineslo vypjaté okamžiky nejen na hřišti, ale i v jeho těsné blízkosti. Do ostré slovní přestřelky se totiž pustili trenéři obou mužstev Roberto Mancini a Alex Ferguson.

Trenéři Ferguson a Mancini ve slovní potyčce u postranní čáry.

 
Článek

Právě kouč United obvinil Manciniho, že celý zápas „otravoval" rozhodčí. V samotném zápase však dominovali City, kteří po vítězství 1:0 vykročili za mistrovským titulem. A tak trenér domácích mohl po utkání nad incidentem velkoryse mávnout rukou.

Rozvášněné trenéry musel od sebe odtrhávat čtvrtý rozhodčí Mike Jones. Emoce vzplály kvůli rozdílnému názoru obou mužů na zákrok Nigela de Jonga na Dannyho Welbecka. Po něm se oba kouči počastovali sprškou nadávek. Po zápase si však trenéři podali ruce.

„On otravoval rozhodčí celý zápas, hlavně pomezního a čtvrtého sudího... Stěžoval si na rozhodčí celý týden, ale dnes si teda na ně rozhodně stěžovat nemůže," vztekal se Ferguson.

„Já už si ale vůbec nepamatuju, co se tam stalo. Jenom vím, že jsem čtvrtému rozhodčímu říkal, že to byl faul pro nás, ne proti nám. V ten moment byly emoce hodně rozvášněné. Pro mě už je to ale zapomenutá záležitost," nechtěl se k incidentu vracet Mancini.

Reklama