Hlavní obsah

Mišůn míří do týmu třetí anglické ligy Sheffieldu

Praha

Český fotbalový obránce Milan Mišůn by mohl znovu zkusit štěstí na Britských ostrovech. V těchto dnech jedná o angažmá v Sheffieldu United hrajícím třetí anglickou ligu. Přijít by měl na roční hostování s opcí. Informoval o tom hráčův manažer Ondrej Chovanec.

Foto: 1. FK Příbram

Milan Mišůn ještě v dresu Příbrami.

Článek

Mišůn patří Viktorii Plzeň, hostoval však v Příbrami, kde fotbalově vyrůstal. Nyní by mohl znovu okusit ostrovní fotbal, s nímž má zkušenosti z působení v Celtiku Glasgow, Dundee a Swindonu.

"Kluby jsou před dohodou. Milan do konce týdne odcestuje do Anglie na zdravotní prohlídku a měl by podepsat smlouvu na roční hostování s opcí. Potká se i s trenérem Wilsonem, který ho kdysi přivedl do Swindonu," řekl Chovanec.

Dvaadvacetiletý obránce schopný hrát na stoperu či levém beku má na kontě 21 zápasů české ligy. Většinu své dospělé kariéry však strávil v Británii, kde mu ve výraznějším prosazení se zabránily rozsáhlé zdravotní problémy s kolenem. Proto se vrátil zpět do Česka, kde na jaře znovu patřil mezi opory Příbrami.

Sheffield United patří mezi tradiční anglické kluby. Ještě před šesti lety hrál Premier League. V minulé sezoně přišel až ve finále play off o postup do druhé ligy, když podlehl na penalty Huddersfieldu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články