Hlavní obsah

Dejte miliardu, jinak Modrič nikam nejde, vzkázal Tottenham do Realu a Manchesteru United

Londýn

Přestupový příběh chorvatského špílmachra Luky Modriče se stále neblíží konci. Manažer Tottenhamu Andre Villas-Boas vzkázal všem zájemcům o služby hvězdy Kohoutů, že je mohou mít pouze za požadovanou cenu. Tottenham si svůj klenot cení na 35 miliónů liber, tedy přes 1,1 miliardy korun.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Chorvatský záložník Luka Modrič stále nemá jasno o budoucím angažmá

Článek

O Modriče má velký zájem především Real Madrid a také Manchester United či Paris St. Germain. „O Modriče je permanentní zájem z mnoha klubů. Pro Tottenham je ale důležité, aby za něj dostal, co mu patří," vysvětloval Villas-Boas.

Portugalskému kouči mezitím udělala radost nová posila za osm miliónů liber Gylfi Sigurdsson, jenž úvodním gólem pomohl k vítězství 2:0 ve středečním přípravném duelu proti Stevenage 2:0. Do tohoto duelu ale Modrič nezasáhl.

„Jeho situace zůstane stejná, dokud nebude za něj nabízená cena v pořádku. Luka je inteligentní člověk a rozumí tomu, že klub brání jeho hodnotu, svoje hodnoty, práva a zájmy. Prostě nabídka neuspokojila naše vedení. Až tomu bude opačně, nebude už žádný problém," dodal Villas-Boas.

Reklama

Související témata: