Hlavní obsah

Pudilův debut v dresu Watfordu trval jen sedm minut

Londýn

Český reprezentační obránce Daniel Pudil vydržel při svém debutu v dresu Watfordu na hřišti jen sedm minut. Šestadvacetiletý fotbalista musel v přípravném duelu s Tottenhamem (0:1) střídat kvůli svalovému zranění. Podle agenta Ondreje Chovance by měl chybět jen zhruba týden.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Daniel Pudil nezačal angažmá ve Watfordu ideálně.

Článek

"Má natažený sval. Noha ho trochu bolela už v týdnu, ale na rozcvičce před zápasem se cítil dobře. Někdy v sedmé minutě ho po prudším pohybu v noze píchlo, proto střídal. Ale nemělo by jít o nic vážného, mimo hru by měl být asi týden," uvedl na svém oficiálním webu Chovanec.

Český křídelní hráč, který na poslední chvíli vypadl z nominace na letošní mistrovství Evropy, nastoupil do nedělního duelu na levé straně obrany. Do základní sestavy kouče Gianfranka Zoly se vedle něj dostal z letních posil už jen brankář Manuel Almunia.

Bývalý hráč Liberce a Slavie však musel kvůli zdravotním problémům už po sedmi minutách uvolnit místo Carlu Dickinsonovi. Další česká posila útočník Matěj Vydra se na hřiště nedostal. Jedinou branku zápasu vstřelil v druhém poločase útočník Tottenhamu Jermain Defoe.

Reklama

Související témata: