Hlavní obsah

Vydra při debutu za Watford rozhodl v nastavení o vítězství

Český fotbalista Matěj Vydra se hned v prvním soutěžním utkání za Watford zasloužil o vítězství svého týmu. Dvacetiletý útočník rozhodl v úvodním kole druhé anglické ligy o výhře týmu trenéra Gianfranka Zoly 3:2 na hřišti Crystal Palace gólem ve čtvrté nastavené minutě.

Foto: Sport.cz

Matěj Vydra se ve Watfordu prosadil hned v úvodním utkání.

Článek

Reprezentant do 21 let Vydra je ve Watfordu na hostování z Udine od července spolu s krajanem Danielem Pudilem, jenž do dnešního zápasu nezasáhl. Minulý týden na sebe upozornil dvěma góly v přípravném utkání, a i když začal dnešní zápas na lavičce, rozhodl ho.

Jihlavský odchovanec Vydra přišel na hřiště v 59. minutě za stavu 1:2 a podílel se na obratu. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby nejprve jeho spoluhráč Abdi vyrovnal a v nastavení otočil skóre Vydra střelou z hrany pokutového území do pravého horního rohu branky Crystal Palace.

Anglická druhá fotbalová liga - 1. kolo:
Leeds - Wolverhampton 1:0, Barnsley - Middlesbrough 1:0, Birmingham - Charlton 1:1, Burnley - Bolton 2:0, Crystal Palace - Watford 2:3 (za hosty gól Vydra), Derby - Sheffield Wednesday 2:2, Hull - Brighton 1:0, Ipswich - Blackburn 1:1, Leicester - Peterborough 2:0, Millwall - Blackpool 0:2, Nottingham - Bristol 1:0.

Reklama

Související témata: