Hlavní obsah

Carroll odchází z Liverpoolu. Bude hostovat ve West Hamu

Loni v lednu přišel do Liverpoolu, aby nahradil Fernanda Torrese, který odešel do Chelsea. Teď se anglický fotbalový reprezentant Andy Carroll stěhuje na hostování do West Hamu, který jej na konci sezóny může koupit.

Foto: ČTK/AP

Anglický fotbalový reprezentant Andy Carroll.

Článek

Carroll přestoupil do Liverpoolu z Newcastlu za rekordní částku 35 miliónů liber. Vysokému útočníkovi se však na Anfieldu nepodařilo navázat na výkony z Newcastlu, v 58 zápasech vstřelil jen 11 gólů.

Do West Hamu Carroll zamířil i proto, že tam trénuje Sam Allardyce, s nímž už spolupracoval v Newcastlu. "On byl ten nejdůležitější důvod, proč jsem sem přišel. Když jsme spolu byli v Newcastlu, bylo to skvělé, takže jsem teď o tom ani nemusel moc přemýšlet," uvedl střelec jednoho z anglických gólů na letošním mistrovství Evropy.

Liverpool se po odchodu Carrolla posílil pro budoucnost a koupil z Leverkusenu osmnáctiletého Sameda Yesila. Talentovaný útočník, jenž zazářil na loňském mistrovství Evropy hráčů do 17 let, přichází k "Reds" na doporučení jejich bývalého kapitána Samiho Hyypiäho, jenž je nyní trenérem Leverkusenu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články