Hlavní obsah

Kanonýr Drogba by se mohl vrátit do Premier League. Vábí ho londýnský Arsenal

Když po skončení loňské sezóny zamířil fotbalový ostrostřelec Didier Drogba z Chelsea do Šanghaje, zdálo se, že svou bohatou kariéru v Premier League definitivně uzavřel. Jenže čínský celek v poslední době trápí finanční potíže a klub možná nebude schopen Drogbův astronomický plat v přepočtu šest miliónů korun týdně utáhnout. Toho chtějí využít přední evropské týmy: podle deníku The Sun se mezi nejvážnější zájemce o služby čtyřiatřicetiletého forvarda řadí londýnský Arsenal.

Foto: Sport.cz

Vyhlášený kanonýr Didier Drogba už možná dres čínského celku ze Šanghaje oblékat nebude

Článek

Drogba se údajně ocitl také v hledáčku Realu Madrid a Liverpoolu, s konkrétní nabídkou přišel rovněž Juventus Turín.

Gunners se snaží najít náhradu za Robina van Persieho, který odešel do Manchesteru United. A reprezentant Pobřeží slonoviny by se jim náramně hodil. Drogba by se tak vrátil zpět do Londýna, nikoli však na Stamford Bridge k brankáři Petru Čechovi, ale do konkurenčního týmu, kde by se stal spoluhráčem dalšího českého reprezentanta Tomáše Rosického.

Africký útočník se po příchodu do Šanghaje těšil značné popularitě. Střelecky se mu v novém působišti dařilo, v šesti utkáních vstřelil čtyři branky. Nyní je ovšem jeho budoucnost ve hvězdách.

Reklama

Související témata: