Hlavní obsah

Carroll se uzdravuje, do sestavy West Hamu by se mohl vrátit na začátku října

Londýn

Anglický fotbalový reprezentant Andy Carroll, který si ve svém premiérovém střetnutí za West Ham poranil stehenní sval, se podle zprávy deníku Daily Mirror rychle uzdravuje a na hřišti by se mohl objevit již 6. října v duelu s londýnským Arsenalem.

Foto: ČTK/AP

Anglický fotbalový reprezentant Andy Carroll.

Článek

Třiadvacetiletý útočník odešel z Liverpoolu na hostování do West Hamu, hned v prvním utkání proti Fulhamu se však zranil a lékaři odhadovali jeho absenci na šest týdnů.

Carroll působil v Liverpoolu od loňského ledna, kdy přišel z Newcastlu za rekordní klubovou částku 35 miliónů liber. Na Anfieldu se mu však nedařilo podle představ. V úvodu nového ročníku Premier League zahříval lavici náhradníků a na hřiště se dostával až v závěru utkání.

Na konci srpna tak zamířil na hostování do West Hamu a debut v barvách United se vytáhlému forvardovi vydařil. Při vítězství 3:0 přispěl ke všem brankám "Kladivářů". Po srážce s obráncem Hangelandem ovšem musel v 68. minutě trávník nuceně opustit. Carroll následně přišel o ligový zápas v Norwichi a kvalifikační souboje Anglie o postup na mistrovství světa s Moldavskem a Ukrajinou.

Reklama