Hlavní obsah

Nemůžeme hodnotit sudí. Takže vlastně není co říct, tvrdil Čech po blamáži

Hodně zklamaný a určitě i frustrovaný byl brankář Chelsea Petr Čech po prohře 2:3 s Manchesterem United, pod kterou se podepsal i sudí Mark Clattenburg. Čech však jeho výkon hodnotit nemohl, protože to hráči mají zakázáno. K rozhodčímu se nevyjadřoval ani nikdo z jeho spoluhráčů, učinil tak pouze trenér Roberto di Matteo.

Foto: Jefrem Lukackij, ČTK/AP

Petr Čech se k rozhodčímu nevyjadřoval.

Článek
Fotogalerie

„Mohl to být vynikající fotbalový zápas, bohužel se tak nestalo. Po špatném začátku jsme se dokázali výborně vrátit, dostali jsme soupeře pod tlak a logickým vyústěním toho všeho byly dva góly do sítě Manchesteru. Za stavu 2:2 to vypadalo, že tým, který vyhraje, bude Chelsea,“ řekl Čech pro svůj web.

„Měli jsme navrch, jenže to, co bylo dál, nemohu komentovat. Máme zákaz hodnotit výkon rozhodčích a nesmíme se vyjadřovat ani ke kontroverzním okamžikům, které se v zápase stanou. Tím pádem dál není co říct, protože o tom to pak celé až do konce bylo,“ dodal Čech, který byl kapitánem mužstva.

Chelsea doplatila na nesprávné vyloučení Torrese, rozhodující gól dal navíc Hernández z ofsajdu. Hráči Blues mohou Manchesteru vrátit porážku už ve středu, kdy ho doma na Stamford Bridge přivítají v osmifinále Ligového poháru. Jistota je jedna: nebude pískat Mark Clattenburg...

Reklama

Související témata: