Hlavní obsah

Vrátí se Beckham na britské ostrovy? Manažer QPR Redknapp takovou možnost zvažuje

Londýn

Anglický fotbalista David Beckham se rozhodl na konci roku ukončit angažmá v Los Angeles Galaxy a o svém dalším působišti zatím jasno nemá. Mohl by se však vrátit do Premier League - nový trenér Queens Parku Harry Redknapp se možná pokusí někdejší hvězdu Manchesteru United a Realu Madrid i v 37 letech přimět k návratu.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham v dresu LA Galaxy.

Článek

Bývalý kapitán anglické reprezentace Beckham se rozhodl po šesti letech opustit Los Angeles Galaxy, ale v kariéře chce pokračovat. "Pro každého by byl skvělým nákupem. Už jen kvůli tomu, aby působil na tým a ukazoval ostatním, jak trénovat a starat se o sebe," uvedl Redknapp v rozhovoru s BBC.

S Beckhamem se blíže poznal loni, když se slavný fotbalista během přestávky americké MLS připravoval s fotbalisty Tottenhamu, které v té době Redknapp vedl. "Na Premier League stále má. Zatím jsem se o tom ale nebavil s vedením klubu, museli bychom to promyslet," řekl pětašedesátiletý kouč.

Redknapp v Queens Parku uzavřel v sobotu smlouvu na dva a půl roku. U posledního týmu anglické ligy nahradil odvolaného Marka Hughese, pod jehož vedením Rangers od začátku sezóny v lize ani jednou nevyhráli.

Reklama