Hlavní obsah

Lampard zřejmě zůstane v Premier League. Laso nahazuje jeho strýc

Londýn/Praha
Aktualizováno

Odchod Franka Lamparda z Chelsea každým dnem nabírá na pravděpodobnosti a zdá se, že úvahy o čínském angažmá byly předčasné. Nynější opora londýnského klubu by mohla zůstat v Anglii, a dokonce i v Londýně. Lamparda totiž láká jeho strýc Harry Redknapp do Queens Park Rangers. Pro záložníka Chelsea by to znamenalo, že namísto o titul by se musel rvát o záchranu.

Foto: Kim Kyung-Hoon, Reuters

Frank Lampard na Stamford Bridge nezůstane.

Článek

Podle informací webu mirror.co.uk nabízí svému synovci Redknapp smlouvu na dva a půl roku, o čemž by se „fotbalovému dědkovi" Lampardovi (34) v klubu jako Chelsea mohlo jen zdát.

Anglického záložníka naštvalo, když nebyl nasazen do čtvrtečního semifinálového utkání proti Monterrey. Lampard den před zápasem ještě trénoval s hráči, kteří měli v důležitém utkání na klubovém mistrovství světa nastoupit. Ráno v den střetnutí se však od Rafaela Beníteze dozvěděl, že nenastoupí.

Středopolař, od jehož výkonů se dříve odvíjely úspěchy a pády Chelsea, se nakonec na hřiště podíval až v 63. minutě.

O Lamparda stojí kluby v Číně i Americe, sám hráč se ale vyslovil, že by ještě rád hrál alespoň dva roky v Premier League. Přestup do QPR se tak jeví jako reálná možnost.

Reklama