Hlavní obsah

Pudil by premiérový gól v druhé anglické lize vyměnil za výhru

Londýn

Daniel Pudil vstřelil v druhé anglické fotbalové lize premiérový gól v sezóně, který by však raději vyměnil za výhru. Český obránce litoval, že Watford vstoupil do nového roku domácí porážkou 3:4 s Charltonem a špatným výkonem s velkými chybami.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Daniel Pudil na srazu reprezentace.

Článek

"Byl to sice můj první gól v Championship za Watford, ale radši bych ho vyměnil za tři body. Bylo by veselejší začít nový rok vítězstvím," uvedl Pudil na webu svého agenta Ondreje Chovance.

Pohotová dorážka

Sedmadvacetiletý bek poslal svůj tým v 11. minutě do vedení pohotovou dorážkou. "Jejich gólman vyrazil střelu z vápna do strany. Já byl rozběhnutý, praštil jsem do toho a propálil jsem ho křížnou ranou," popsal svou trefu Pudil, jenž ve Watfordu hostuje ze španělské Granady.

Charlton v dramatickém utkání dokázal dvakrát otočit nepříznivý stav a nakonec v druhém poločase rozhodl o těsné výhře. "Dělali jsme strašné chyby. Jednou jsme si dali vlastence, dvakrát jsme neuhlídali standardku. Góly jsme Charltonu doslova darovali. Vyhrát jsme si nezasloužili," uznal třiadvacetinásobný reprezentant.

Doplatili na neproměňované šance

"Kromě chyb jsme doplatili i na neproměňování šancí, kterých jsme měli spoustu. Je to škoda, mohli jsme zase ostatním soupeřům za námi trochu odskočit," doplnil Pudil, jehož mužstvo je po 26 kolech ne šestém místě.

S českým spoluhráčem Matějem Vydrou si první Silvestr v Anglii příliš neužili. "Původně jsme měli být přes půlnoc doma, ale nakonec jsme se museli mezi desátou a jedenáctou hlásit v hotelu na soustředění. Měli jsme nějaké lehčí jídlo, v půlnoci jsme si každý dali skleničku šampusu a šli jsme spát," dodal bývalý hráč Liberce, Slavie, belgického Genku nebo italské Ceseny.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články