Hlavní obsah

Norský fotbalový zabiják Carew se dal na dráhu filmového herce. V Kanadě točí thriller

Oslo

Někdejší letitá opora Aston Villy John Carew se dal na novou dráhu. Stal se z něho filmový herec... „V kanadských exteriérech natáčíme thriller,“ potvrdil bývalý norský reprezentační útočník, který v Premier League skončil v loňské sezóně. „Film mě úplně pohltil,“ svěřil se v rozhovoru pro norský list Dagbladet.

Foto: Sport.cz

John Carew v hororu

Článek

Po skončení angažmá v Aston Ville chtěl norský fotbalový zabiják pokračovat ve Španělsku. Eminentní zájem o Carewa měl Racing Santander. Jednání ovšem ztroskotala na finančních podmínkách, neboť Španělé nebyli schopni seveřanovy požadavky splnit.

Ten proto ukončil fotbalovou kariéru a rozhodl se pro dráhu filmového herce. „Mám talent, ale přesto jsem si před první velkou rolí vzal hodiny herectví, abych ho rozvinul," pochlubil se norský útočník, který během fotbalové kariéry působil i ve Valencii, Lyonu, Besiktasi Istanbul či Stoke City.

„Před sedmi měsíci jsem s fotbalem skončil. Dost možná nadobro, protože film mě úplně pohltil. Nevylučuji ale, že se jednou vrátím, protože po fyzické stránce jsem na tom pořád dobře," vzkázal svým fotbalovým obdivovatelům, s nimiž pravidelně komunikuje prostřednictvím Twitteru.  „Klubem mého srdce byla a zůstala Aston Villa. Klidně bych za ni zase hrál. A úplně zadarmo," vzkázal na ostrovy.

Teď ovšem tráví čas v Kanadě, kde natáčí akční film, v němž je jedním z hlavních protagonistů. „Je to vzrušující práce a pro mě skvělá příležitost," je Carew doslova nadšený z natáčení v kanadské zimě. „Budeme tady točit ještě měsíc, ale o chystaném filmu toho zatím nesmím moc prozradit. Jen to, že se jedná o strhující akční thriller.

Reklama