Hlavní obsah

VIDEO: Rosický má nového parťáka. Beckham na tréninku Arsenalu hýří humorem

Londýn

I v sedmatřiceti letech chce David Beckham dokázat, že se na trávníku může měřit s těmi nejlepšími fotbalisty. Po svém odchodu z LA Galaxy se hvězdný záložník zapojil do tréninku londýnského Arsenalu a stal se dočasným parťákem Tomáše Rosického. Se zapadnutím do kolektivu neměl zkušený hráč sebemenší problém. Manažer „Gunners“ Wenger věří, že mladí hráči se u svého idolu inspirují a pochytí nějakou tu „kulišárnu“.

David Beckham na tréninku Arsenalu.Video: Reuters

 
Článek

Beckham je v Arsenalu proto, aby se znovu dostal do ideální fyzické kondice. Kouč Wenger ale doufá, že ikona anglického fotbalu přispěje k rozvoji mladých talentů. „Je to jeden z hlavních důvodů, proč ho tady máme. Vždycky odvede velmi dobrou práci, mladí k němu vzhlíží. Má na ně pozitivní vliv," prohlásil francouzský kormidelník na webu Arsenalu.

Sedmatřicetiletý Beckham byl na úvodním tréninku Arsenalu plný optimismu a dobré nálady. Nový parťák Tomáše Rosického bude podle britských listů v plné tréninkové zátěži asi dva až tři týdny. Poté by se měl rozhodnout o svém dalším působišti. Zájem má prý několik celků z Premier League i další zahraniční kluby.

Reklama