Hlavní obsah

Mluví k vám Roberto Mancini... Hvězdy Manchesteru City budou hlásit zastávky v tramvaji

Manchester

Zajímavou atrakci vymysleli v Manchesteru pro fotbalové fanoušky City, které budou od neděle na cestě na stadión doprovázet hlasy jejich oblíbených fotbalistů. Trenér týmu Roberto Mancini, kapitán Vincent Kompany a brankář Joe Hart se záložníkem Jamesem Milnerem totiž namluvili hlášení o zastávkách pro novou manchesterskou tramvajovou linku.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

I kouč Manchesteru City Roberto Mancini bude hlásit tramvajové zastávky.

Článek

"Mluví k vám Roberto Mancini z Manchesteru City. Příští zastávka je Etihad Campus," oznámí v den zápasu italský kouč s charakteristickým přízvukem cestujícím, že se blíží ke stadionu City. "Mluví k vám váš kapitán. Příští stanice je Picadilly," ohlásí zase belgický obránce Kompany. Hartův a Milnerův hlas pak příznivce přivítá v zastávkách New Islington a Holt Town.

"Jsme rádi, že Roberto, Joe, Vincent a James si našli čas a namluvili pro nás ta hlášení," řekl deníku Daily Mail jeden z ředitelů manchesterského dopravního podniku Peter Cushing. "Myslím, že fanoušky to nabudí na zápas, když v tramvaji uslyší trenéra a naše hvězdy," dodal ředitel operací City Steve Sayer.

Reklama

Související témata: