Hlavní obsah

VIDEO: Brankář v Anglii pustil laciný gól, o přestávce si vzteky zlomil ruku

Londýn

Hned dvojitou smůlu si v sobotu vybral brankář Carl Ikeme. Gólman druholigového anglického Wolverhamptonu pustil ve 38. kole v utkání proti Bristolu tak laciný gól, že ho zlost nepřešla ani o přestávce, v níž si zlomil ruku.

Gólman Wolverhamptonu pustil laciný gól.

 
Článek

Minelu brankář domácích předvedl ve 25. minutě, když rozehrál míč na krátko na Davise, na něhož však dotíral jeden z útočníků Bristolu, a proto balón vrátil svému gólmanovi. Ikeme však rozehrávku podcenil a míč skončil v jeho síti.

O přestávce se potom nedokázal ovládnout a vší silou praštil rukou do tabule, o kterou si zlomil ruku. „Carl byl ze své chyby frustrovaný a vzteky třísknul do tabule. Ta je sice z lepenky, ale vzadu je kov, o který si zlomil ruku," vysvětloval trenér Wolverhamptonu Dean Saunders.

„Každý hráč občas vzteky do něčeho praští, rozhodně neočekáváte, že se tak zraníte. Ještě nevím, jestli nám bude chybět do konce sezóny, nebo jen několik týdnů," dodal kouč, který byl nakonec s výsledkem zápasu spokojený, protože jeho svěřenci dokázali po brankách Ebanks-Balkea a Doyla otočit a zvítězit 2:1.

Wolverhampton přitom bojuje o setrvání ve druhé nejvyšší soutěži, po 38 zápasech se Wolves pohybují na předposlední 23. příčce.

Reklama

Související témata: