Hlavní obsah

Rosický je po famózním výkonu opět na marodce! Jeho start proti Norwichi je ohrožen

Po famózním představení proti West Bromwichi možná zamíří kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický znovu na marodku. Kvůli lehčímu svalovému zranění je ohrožen jeho start v sobotním duelu Arsenalu proti Norwichi.

Foto: Darren Staples, Reuters

Tomáš Rosický slaví svůj druhý gól proti WBA.

Článek

"Má menší potíže se stehenním svalem. O jeho případném startu se teprve rozhodne, ale je férové přiznat, že je jeho nasazení do hry hodně nejisté," stojí v prohlášení Arsenalu na klubovém webu.

Pro Arsenal by byla Rosického absence o to nepříjemnější, že se český záložník dostal do velmi dobré formy. V posledním utkání s West Bromwichem dokonce dvěma góly rozhodl o výhře 2:1. Ve stejném duelu však dostal úder do stehna, které od té doby léčí.

Kvůli naraženému svalu chyběl Rosický i české reprezentaci v březnovém kvalifikačním duelu s Dánskem, které skončilo porážkou 0:3.

Trenér Arsenalu Arséne Wenger bude proti Norwichi určitě postrádat obránce Pera Mertesackera, který má trest za červenou kartu. Naopak do tréninku se vracejí Jack Wilshere a Theo Walcott. "Na 90 procent by už mohli do utkání zasáhnout," dodal Wenger.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články