Hlavní obsah

Rooney v létě přestoupí do PSG, Je to hotová věc, věřte tomu, zní z Francie

Paříž

Zatím jde o spekulace, kterým věří jen minimum fanoušků, pravdou ale je, že zvěsti o přestupu útočníka Manchesteru Wayna Rooneyho do superbohatého francouzského celku Paris St. Germain neustávají. Právě naopak.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Opustí Wayne Rooney (vlevo) Old Trafford?

Článek

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson sice nedávno ujišťoval, že Rooney Old Trafford letos určitě neopustí, jenže zprávy o jeho přestupu přiživil mimo jiné někdejší poradce PSG Michel Moulin.

Moulin, dnes majitel francouzského média Le Sport 10, ve francouzské televizi prohlásil, že Rooneyho transfer už je hotovou věcí.

„Mohu vám to sdělit z důvěryhodných zdrojů. Rooneyho přestup je zpečetěn. Příští sezónu bude hrát v PSG," prozradil Moulin.

Falcao pod dohledem

Podobných neoficiálních ujištění v posledních týdnech i v anglickém tisku přibývá. Sedmadvacetiletého kanonýra navíc do bohatého celku veřejně lákaly jeho hlavní hvězdy Zlatan Ibrahimovič a Thiago Silva.

Manchester United se od zpráv z Francie ohledně Rooneyho distancoval. Spekulacím o jeho odchodu nicméně nahrává i fakt, že se United intenzivně zajímají o angažování forvarda Atlétika Madrid Radamela Falcaa.

Alex Ferguson vyslal o víkendu sledovat v akci kolumbijského útočníka šéfa klubového skautingu Jima Lawlora. Terčem zájmu pro letní přestupové období je také hvězda Dortmundu Robert Lewandowski.

Přestoupí Wayne Rooney v létě do Paris St. Germain?
Ano
62,2 %
Ne
37,8 %
Celkem hlasovalo 9850 čtenářů.

Reklama

Související témata: