Hlavní obsah

Čech litoval, že souboj s Liverpoolem nedohrála Chelsea do konce

Brankář fotbalové Chelsea Petr Čech litoval, že londýnský tým v nedělním zápase anglické ligy neudržel na hřišti Liverpoolu vedení a po gólu inkasovaném v nastavení remizoval 2:2.

Foto: Phil Noble, Reuters

Petr Čech lovil ze sítě míč dvakrát.

Článek

Vyrovnávací branka liverpoolského Luise Suáreze padla až po vypršení avizovaného šestiminutového nastaveného času. "Měli jsme to dohrát. Vydrželi jsme šest minut nastavení, bohužel jsme z poslední akce zápasu inkasovali," uvedl na svém oficiálním webu Čech.

V úvodním poločase podle něj byla Chelsea mnohem lepší než Liverpool, jenž však zapnul po změně stran. "V první půli jsme šli do vedení a až na jednu šanci, kterou jsem chytil, jsme Liverpool do ničeho nepustili. Druhou půli začali podstatně líp, vyrovnali, ale další jejich tlak jsme přežili. Když jsme dali druhý gól, je škoda, že už jsme to neudrželi," mrzelo reprezentačního gólmana.

Věří, že Chelsea si v příští sezóně opět zahraje Ligu mistrů, kterou loni vyhrála. "Blues" jsou po 33 utkáních v tabulce čtvrtí o bod za Arsenalem, jednobodový náskok mají na další londýnský celek Tottenham.

"Ale oproti Arsenalu máme o zápas míň a s Tottenhamem ještě hrajeme (8. května). Takže tohle už tak velké derby bude mít dvojnásobnou důležitost. Věřím, že to zvládneme," uvedl Čech.

Reklama

Související témata: