Hlavní obsah

Mourinho je nejlepší. I po fiasku v Realu bude s Chelsea útočit na titul, věří Mata

Praha

Ani nesplněné cíle a předčasný odchod z Realu Madrid slavného kouče José Mourinha nezlomí a po jeho pravděpodobném příchodu do Chelsea bude tým ze Stamford Bridge žhavým kandidátem na titul, alespoň tak to vidí jedna z opor Blues Juan Mata.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

José Mourinho by byl v Chelsea vítán.

Článek

Mourinho nesplnil v Madridu jeden ze základních cílů - vyhrát Ligu mistrů. Během sezóny začaly do médií prosakovat zprávy o sporech s oporami týmu, titul Realu navíc znovu sebrala Barcelona a vše vyvrcholilo porážkou v pohárovém finále s městským rivalem Atlétikem.

Nakonec si Mou proti sobě poštval minimálně část fanoušků Bílého baletu, a tak by portugalský kouč nyní rád zamířil tam, kde ho fotbaloví fandové milují, tedy do Chelsea.

Budeme nadšení

„Nevíme, co se může stát. Ale kdyby sem přišel, bude určitě vítán, protože on je zkrátka nejlepší. Chelsea chce vždy být špičkovým týmem, a pokud sem zamíří, budeme nadšení," cituje oporu Blues Juana Matu britský Telegraph.

Mata má přitom velmi blízký vztah s dosavadním manažerem Chelsea Rafaelem Benítezem, který si však prožil na Stamford Bridge ještě krušnější chvíle než Mourinho na San Bernabeu.

Záložník podle svých slov Mourinhovy trable v Realu, kde se dostal The Special One do křížku s Cristianem Ronaldem či Ikerem Casillasem, příliš nesledoval.

„Museli byste tam být, abyste všemu rozuměli. Já vím jen to, že Real je impozantní klub, v němž na všechny působí obrovský tlak, takže to tam rozhodně není pro nikoho jednoduché. Mohu jen říct, že se s Mourinhem, anebo i s nějakým jiným trenérem, pokusíme ze sebe dostat maximum a vyhrát titul," dodal Mata.

Mourinho se dost možná bude v Premier League utkávat se svým nedávným rivalem Manuelem Pellegrinim, dosavadní kouč Málagy má totiž zamířit na lavičku Manchesteru City.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články