Hlavní obsah

OBRAZEM: Bez Čecha to nešlo. Chelsea po vystřídání brankářské jedničky čtyřikrát inkasovala

St. Louis

Třígólové vedení promarnili fotbalisté Chelsea v zápase proti Manchesteru City v rámci amerického turné a po vystřídání Petra Čecha prohráli. Brankářská jednička londýnského týmu i české reprezentace během 60 minut neinkasovala, Čechův náhradník Jamal Blackman však lovil míč ze sítě čtyřikrát a Chelsea prohrála 3:4. Zápas dvou špičkových týmů Premier League sledovalo v St. Louis přes 48 tisíc diváků.

Foto: Sarah Conard, Reuters

Fotbalista Manchesteru City Micah Richards přijímá gratulace od Gaela Clichyho a Dedrycka Boyaty ke gólu proti Chelsea v St. Louis.

Článek
Fotogalerie

"Byla to exhibice se vším všudy: oboustranně otevřený fotbal s řadou šancí, což potvrzuje i těch sedm branek," zhodnotil Čech úvodní zápas na posezónním turné v USA. Soupeř si podle něj minimálně remízu zasloužil. "Já jsem za těch šedesát minut, co jsem hrál, gól nedostal, což mě potěšilo," dodal Čech, na jehož výkon bude za dva týdny český národní tým spoléhat v kvalifikačním zápase o MS proti lídrovi skupiny Itálii.

Tříbrankový náskok ve čtvrtek Chelsea zařídili svými góly Ba, Azpilicueta z penalty a Oscar, úspěšnými střelci City byli dvakrát Džeko a Garcia s Richardsem. Odvetu sehrají oba týmy v sobotu v New Yorku na stadiónu Yankees.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články