Hlavní obsah

Mourinho vše přiznal: Jedu do Londýna podepsat smlouvu s Chelsea

Mardid

Vše už je jasné. Svůj návrat na lavičku londýnské Chelsea potvrdil už i samotný kouč José Mourinho. Ve fotbalovém pořadu španělské televize Punto Pelota poprvé sám uvedl, že po odchodu z Realu Madrid převezme klub českého brankáře Petra Čecha, v němž již působil v letech 2004 až 2007.

Foto: Javier Barbancho, Reuters

Padesátiletý Jose Mourinho se rozloučil s Realem víkendovou výhrou nad Pamplonou 4:2.

Článek

"Jedu do Londýna v pondělí a myslím si, že do konce týdne bych mohl být jmenován koučem klubu," prohlásil padesátiletý Portugalec, který se rozloučil s Realem Madrid víkendovou výhrou nad Pamplonou 4:2. "Cítím, že lidé mi tam věří a já chci udělat to, co si myslím, že je pro mě nejlepší," uvedl bývalý trenér Porta i Interu Milán.

O Mourinhově příchodu do Chelsea se intenzivně spekuluje už několik dnů. Minulý týden deník The Sun přinesl informaci, že kouč už podepsal s londýnským klubem smlouvu na čtyři roky, během nichž vydělá 40 miliónů liber (1,2 miliardy korun). Sám trenér to dosud odmítal potvrdit. O jeho angažmá v Chelsea omylem informovala na internetových stránkách sama Premier League.

S Chelsea vyhrál Mourinho dvakrát Premier League a jednou Anglický pohár, celkem s londýnským klubem získal šest trofejí.

Reklama

Související témata: