Hlavní obsah

Manchester United ukázal nové dresy s límcem à la Cantona. Oblékl se do něj i Rooney

Manchester

Slavný fotbalový klub Manchester United v příští sezóně čeká svým způsobem rok nula, jen málokdo si umí představit, co s týmem udělá odchod kouče Alexe Fergusona, který na Old Trafford vládl šestadvacet let. A když už nový začátek, tak se vším všudy. Příští ročník začnou hráči United také v nových dresech.

Foto: Facebook

Nové dresy Manchesteru United pro sezónu 2014.

Článek
Fotogalerie

S novou sadou se pochlubil klub na svých internetových stránkách. Éru pod novým manažerem Davidem Moyesem zahájí United v dresech, které se svým designem trochu vrací do úspěšných devadesátých let.

Nechybí ani černý límec à la Eric Cantona. Pro legendárního francouzského bouřliváka byla právě specifická úprava této části trika poznávacím znamením.

Do promo kampaně na novou kolekci oblečení se zapojil také Wayne Rooney, o jehož odchodu z klubu se už dlouho spekuluje. Možná je tohle jeden ze signálů, že anglický reprezentant nakonec zůstane.

O forvarda, jehož tržní cena se odhaduje na 25 miliónů liber, se zajímá Arsenal, Chelsea či Paris St. Germain. Prvním úkolem trenéra Moyese tak zřejmě bude právě řešení ožehavé otázky kolem nespokojeného Rooneyho.

Reklama

Související témata: