Hlavní obsah

Barcelona nemá dost! K Neymarovi s Messim by chtěla koupit Torrese

Úderná síla Lionel Messi a Neymar Barceloně zřejmě nestačí a už plánuje posílit tým o další hvězdu. Do hledáčku se jí dostal útočník Fernando Torres z Chelsea, na kterého má podle katalánského deníku Sport připraveno 17 miliónů liber (přes půl miliardy korun). Vzhledem k tomu, že mezi staronovým koučem Blues Josém Mourinhem a devětadvacetiletým Španělem nepanují příliš vřelé vztahy, je obchod reálný.

Foto: Stefan Wermuth, Reuters

Fernando Torres oslavuje svou branku do sítě Evertonu.

Článek

Nastává ale otázka, zda by byl v nadupané smečce ofenzivních hráčů Barcy rodák z Madridu přínosem. Vždyť na Stamford Bridge se od svého nástupu v roce 2010 trefil jen dvaatřicetkrát, což na útočníka, kterého Chelsea získala  z Liverpoolu za padesát miliónů liber, není zas tak moc.

Torres, o něhož má vedle Barcelony zájem i Neapol v čele s koučem Rafaelem Benítezem, si plánuje promluvit o své budoucnosti přímo s koučem Mourinhem.

„Počkám až na konec Poháru FIFA, pak si s Mourinhem promluvím. Myslím, že si ode mě takový respekt zaslouží. Promluvíme si spolu osobně a rozhodneme se, co je pro nás všechny nejlepším řešením," cituje španělského forvarda britský list Daily Star

Reklama

Související témata: