Hlavní obsah

O Téveze se přetahují italští giganti, ale Argentince to nevzrušuje: Jsem na dovolené a netuším, kde bude má další štace

Manchester/Praha

Kontroverzní argentinský útočník Carlos Tévez by se přestupu z Manchesteru City nebránil, dokonce ze své gáže ve výši 100 tisíc liber by byl ochoten slevit, ale žádnou konkrétní nabídku údajně nedostal. Přitom se spekuluje o eminentním zájmu italských klubů Juventusu Turín a AC Milán, stejně jako francouzského Paris SG či nováčka z Monaka. „Opravdu o budoucnosti nic nevím. Čekám na zprávy, které z Anglie přijdou," řekl devětadvacetiletý Tévez v rozhovoru pro argentinské Radio Cooperativa.

Foto: Sarah Conard, Reuters

Carlos Tévez (vlevo) z Manchesteru City bojuje o míč s Andreasem Christensenem z Chelsea.

Článek

Netají, že v dresu Citizens se mu přestalo líbit a že by rád jinam. V poslední sezóně pod trenérem Mancinim moc nehrál a většinou jen střídal. Za Manchester City nastoupil Tévez jen v 47 soutěžních zápasech, v nichž vstřelil 17 gólů.

„Nevím, jaká bude má budoucnost. Momentálně jsem na dovolené doma v Argentině a nikdo mně nic neřekl. Žádné zprávy z Anglie nemám a musím čekat, kam mě prodají," přiznal Tévez ve zmiňovaném rozhovoru.

Na ostrovech se však má za jisté, že argentinský útočník z Manchesteru odejde. Zájem má AC Milán, kde by se mohl sejít s někdejším spoluhráčem Balotellim, Juventus Turín už dokonce poslal na Etihad Stadium sportovního ředitele Beppa Marottu, aby jednal o podmínkách přestupu.

„Ze všeho nejraději bych se vrátil do klubu svého dětství, ale ten čas bohužel ještě nenastal. Ale jednou přijde," prozradil Tévez pro Radio Cooperativa, že by mu byl nejbližší návrat do Boky Juniors, kde vyrůstal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články