Hlavní obsah

Slovenský legionář Škrtel Liverpool neopustí a za krajanem Hamšíkem do Neapole nepůjde

Liverpool/Praha

Slovenský fotbalový legionář Martin Škrtel zůstává v anglickém Liverpoolu, za svým krajanem Markem Hamšíkem do italské Neapole nakonec neodejde. Škrtelův manažer Karol Csonto resolutně popřel spekulace, které se v posledních dnech objevily v anglickém i italském tisku. „Finanční možnosti Neapole nejsou takové, aby si mohla dovolit Martina koupit. Navíc ani podobný příjem, jaký pobírá na Anfield Road, by mu nemohla nabídnout," citoval Csonta web Tuttomercato.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Liverpoolský stoper Martin Škrtel.

Článek

Pilíř slovenské reprezentace Martin Škrtel byl z poslední sezóny v Liverpoolu hodně frustrovaný. O místo v základní sestavě přišel, neboť trenér Brendan Rodgers dával přednost Jamiemu Carragherovi, na hřišti se objevoval na rozdíl od let minulých sporadicky.

Proto se zdály úvahy o jeho přestupu do Neapole víc než reálné. Zvláště, když koučem Neapole se stal extrenér Liverpoolu a Chelsea Rafael Benítez, jenž o příchod osmadvacetiletého Škrtela hodně stál.

Trenér se Škrtelem počítá

Z transferu ale nic nebude... „Mám smlouvu s Liverpolem ještě na tři roky a na 99 procent v klubu zůstanu. Zvláště po rozhovoru s trenérem, který mně opakovaně ujistil, že se mnou dál počítá," nechal se slyšet osmadvacetiletý stoper při návštěvě doma na Slovensku.

„Poslední dvě sezóny pro něho byly sice těžké, ale to se ve fotbale stává. Nikdy jsme ovšem nemluvili o tom, že by Martin chtěl Liverpool opustit. Jen v jednom z rozhovorů jsem zmínil, že záleží na nabídkách a situaci na fotbalovém trhu, z čehož se zrodily zmiňované spekulace," popřel i Škrtelův agent Karol Csonto, že by svého chráněnce nabízel pod Vesuv.

„Finanční možnosti Neapole nejsou takové, aby si mohla podobný transfer dovolit. Navíc ani plat, který pobírá v Liverpoolu, by mu nemohla nabídnout," řekl na rovinu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články