Hlavní obsah

Fotbalista Pudil si v Anglii vysloužil novou smlouvu. Watford ho podepsal na čtyři roky

Londýn

Dřívější český fotbalový reprezentant Daniel Pudil stvrdil své další působení v druholigovém Watfordu novým kontraktem. V anglickém klubu hostoval v loňské sezóně ze španělské Granady a málem s ním postoupil do Premier League. Pudil podepsal v londýnském týmu na čtyři další léta až do roku 2017.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalista Daniel Pudil se může těšit z nové čtyřleté smlouvy s Watfordem.

Článek

„Zažil jsem ve Watfordu nejlepší sezónu kariéry. I když nám nakonec postup nevyšel a přišli jsme o něj až ve finále play off, hráli jsme výborný fotbal. Máme fantastické fanoušky a jsem rád, že v klubu můžu působit dál," uvedl Pudil na webu svého agenta Ondreje Chovance. „Je to ideální i kvůli rodině. V Londýně jsme se zabydleli, líbí se nám tam. Syn tam chodí do školky, přítelkyně chce studovat," dodal ze soustředění v Itálii.

V uplynulém ročníku usiloval bývalý obránce Blšan, Liberce, Slavie a belgického Genku s Watfordem o postup do Premier League, ale v rozhodujícím utkání jeho tým podlehl 0:1 Crystalu Palace. Pudil nastoupil ve 40 zápasech.

V týmu trenéra Gianfranka Zoly zůstane už bez útočníka Matěje Vydry, který se stal během ročního hostování s 20 góly nejlepším střelcem mužstva a byl zvolen nejlepším hráčem soutěže. „Zahájil přípravu s Udine a teď se řeší jeho budoucnost. Já už s tím tak nějak počítal v průběhu minulé sezóny, když dával jeden gól za druhým. Tušil jsem, že jeho cesty povedou jinam než moje. Můžu mu jen popřát hodně štěstí v další kariéře. Jsme spolu v kontaktu. Uvidíme, kam půjde," řekl třiadvacetinásobný reprezentant, který za národní tým nastoupil naposledy loni v květnu.

Reklama

Související témata: