Hlavní obsah

VIDEO: Vietnamec běžel za autobusem Arsenalu kilometry. Pak ho hráči pozvali dovnitř

Hanoj

Obdiv k vlastním hrdinům někdy nezná mezí. Fotbalisté Arsenalu potkali na svém asijském turné fanouška, jenž si svojí nezdolnou oddaností nakonec doslova vybojoval dárek v podobě osobního setkání s kompletním týmem Gunners. Londýnský celek byl zrovna v Hanoji na výletě po památkách, jejich autobus pronásledovala řada příznivců slavného anglického celku, jeden z nich ale přeci jen hodně vybočil z řady.

Běžící muž v autobusu fotbalistů Arsenalu.

 
Článek

Vietnamský fanoušek běžel podél autobusu celých patnáct minut, během nichž měl v nohách už několik kilometrů. Jeho výkon neunikl pozornosti Tomáše Rosického a spol. Celý autobus začal skandovat „Angažujte ho! Angažujte ho!"

„Má lepší fyzičku než Aaron Ramsey," žertoval zase jeden z hráčů na úkor svého spoluhráče.

Těžko říct, zda kouč Arséne Wenger o vietnamské posile uvažuje, každopádně i on se nakonec se zdatným vietnamským mladíkem osobně setkal. Hráči si totiž vymohli, aby byl vytrvalý fanoušek vpuštěn do autobusu, kde si potřásl rukou jak s nimi, tak s koučem. Navíc si ze své návštěvy odnesl dres podepsaný od kompletního týmu.

Celý příběh si natočil na svůj mobilní telefon útočník Olivier Giroud a podělil se o něj na Facebooku. Vietnamský fanda si následně vysloužil přezdívku Běžící muž, podle filmu s Arnoldem Schwarzenegrem.

Reklama

Související témata: