Hlavní obsah

Chelsea v pohotovosti. Rooneyho v Manchesteru zase naštvali, jenže stojí majlant

Manchester

Po několikadenním klidu to v Manchesteru United opět vře. Útočník Wayne Rooney se rozčílil na manažera Rudých ďáblů Davida Moyese, který na asijském soustředění naznačil, že anglický reprezentant je pro něj v současné době až druhou volbou za Robinem van Persiem. Sedmadvacetiletý Rooney podle listu Daily Mail považuje svou budoucnost na Old Trafford za definitivně uzavřenou a hodlá odejít. Největší zájem o jeho služby má stále Chelsea, jenže oba celky se zatím na přestupu nedohodly - vedení United prý za Rooneyho požaduje až 80 miliónů liber.

Foto: Chaiwat Subprasom, Reuters

Wayne Rooney v těchto týdnech vede s Manchesterem United malou válku a chce si vynutit odchod.

Článek

Rooney musel po necelých dvou dnech kvůli zranění podkolenní šlachy předčasně ukončit turné Manchesteru po Asii a vrátil se na ostrovy. Na další štaci Rudých ďáblů pak manažer David Moyes prohlásil, že Rooney je důležitým náhradníkem v případě zranění jiného forvarda Robina van Persieho.

Konflikt prý už přerostl do takových rozměrů, že anglický reprezentant připravuje písemnou žádost, ve které žádá vedení Manchesteru o odchod. Rudí ďáblové v minulém týdnu jasně naznačili, že svou hvězdu prodat nechtějí, jenže teď se zdá, že Rooneyho devítileté angažmá na Old Trafford v létě definitivně skončí.

Zájem o sedmadvacetiletého hráče dlouhodobě projevují Arsenal a Chelsea. Právě Blues neuspěli s první nabídkou, když Manchester odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 miliónů liber (300 miliónů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize.

Manchester United se podle všeho snaží svého útočníka co nejvíce zpeněžit, v Anglii se mluví o tom, že za Rooneyho požaduje až 80 miliónů liber (téměř 2,5 miliardy korun). Wayne Rooney má na Old Trafford ještě dvouletou smlouvu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články