Hlavní obsah

FANTASY: Ovládněte anglickou Premier League! Nejlepší fotbalová liga dorazila k nám

Fanoušci fotbalu, pozor! Máme pro vás skvělou zprávu. Počínaje dnešním dnem si můžete zahrát díky naší populární hře Fantasy kromě Gambrinus ligy i nejkvalitnější fotbalovou ligu na světe – anglickou Premier League!

Mám pro vás další novinku - Fantasy Premier League!

Článek
Fotogalerie

Fantasy je jedna z nejpopulárnějších sportovních online her na světě, kterou hraje v České republice díky Sport.cz již přes stotisíc hráčů! Založte si svůj tým, využijte 100miliónového rozpočtu k výběru jedenácti hráčů. O tom, kdo vyhraje a prohraje, nerozhoduje počítač, ale to, jak vámi vybraní hráči dané kolo skutečně hráli. Podle toho, jak se jim bude dařit v reálných zápasech, budou získávat body vašemu týmu.

Máte v týmu Berbatova a on zrovna vstřelil gól, tak budete jásat stejně jako fanoušci Fullhamu. Váš tým právě získal tři body. Postavili jste do brány Petra Čecha a naše reprezentační jednička pochytala všechny střely a udržela v zápase Chelsea čisté konto? Získali jste další plusové body.

Hrajte proti kamarádům

V Gambrinus lize i ve Fantasy Premier League si bude moci každý z registrovaných uživatelů založit vlastní ligu – miniligu, do které bude moci pozvat své přátele, kamárady a kolegy. Díky minilize nemusíte hrát pouze proti anonymním hráčům, ale proti lidem, které dobře znáte ze svého okolí, práce, sportovních klubů. Dokažte přátelům, že jste lepší trenér než oni a že se lépe vyznáte v anglické lize. Získejte pomyslný titul ve vaší minilize. Navíc pro vás máme připravenou spoustu hodnotných cen!

První tým si musíte vytvořit do soboty 17. srpna, kdy startuje Premier League prvním utkáním na Anfield Road, kde se střetne domácí Liverpool proti Stoke City.

Koho si koupíte do svého týmu? Rooneyho, Van Persieho nebo snad Petra Čecha?

Reklama

Související témata: