Hlavní obsah

Tottenhamu bude v úvodu anglické ligy chybět zraněný Bale

Fotbalisté Tottenhamu se musí v úvodu anglické ligy, která startuje o víkendu, obejít bez hvězdného Garetha Balea. Čtyřiadvacetiletého záložníka, za nějž Real Madrid nabízí londýnskému klubu rekordních 85 miliónů liber (asi 2,6 miliardy korun), nepustí do hry poraněné chodidlo.

Foto: www.marca.com

Gareth Bale (vlevo) by se už brzy mohl stát spoluhráčem Cristiana Ronalda.

Článek

Bale kvůli zranění zmeškal přípravu na novou sezónu a do hry by se měl vrátit až v září. Pokud velšský reprezentant nepřestoupí do španělského velkoklubu, vynechá první dva zápasy Tottenhamu v Premier League s Crystalem Palace a Swansea a také zápasy předkola Evropské ligy s Dinamem Tbilisi.

"O zájmu Realu víme, ale to ještě neznamená, že jsme ochotní o přestupu jednat. Byli bychom rádi, kdyby zůstal v Tottenhamu," řekl na adresu třetího nejlepšího střelce minulé sezóny Premier League trenér Tottenhamu André Villas-Boas.

Co si o možném přestupu do Realu myslí Bale, prý portugalský kouč nemá tušení. "Nikdo neví, co se mu honí hlavou, protože nemluví. Takže vidím jen to, co vy: hráče, který přijde na trénink a pak odjede domů," citovala Villase-Boase agentura Reuters.

Reklama

Související témata: