Hlavní obsah

FANTASY: Pět hráčů z nejlepší jedenáctky se neobjevilo v sestavě žádného Fantasy hráče!

fantasy

Třetí kolo Fantasy Premier League nám mnoho branek nenabídlo, a to se odrazilo i na počtu bodů, které si připsali jednotliví trenéři. Potvrdil se tak hlavní smysl Fantasy, který nespočívá v tom sestavit si tým z nejdražších hráčů, ale na základě výkonnosti, rozlosování a současné formy postavit ideální jedenáctku, která přinese svému trenérovi maximální počet bodů.

Nejlepší jedenáctka 3. kola Fantasy Premier League.

Článek

Liverpool se ve sledovaném zápase proti Manchesteru United prezentoval trpělivým defenzivním výkonem, který sklidil  ovoce nejen v podobě zisku tří bodů, ale i dalším čistým kontem, které si připsal brankář Mignolet. Na nominaci do nejlepší jedenáctky kola to nestačilo!

Branku ideální sestavy hájí Marshall David z Cardiff City, který za svůj výkon získal 9 bodů. Cardiff udržel bezbrankovou remízu v domácím zápase s Evertonem a nenašel se žádný Fantasy hráč, který by Marshallovi věřil.

Nejlepším hráčem kola Ben Davies

Do obranné čtveřice se tentokrát probojovala dvojice hráčů zvučných jmen. Prvním z nich je Daniel Agger z Liverpoolu, který svůj bezchybný výkon okořenil gólovou asistencí. Stejným výkonem se prezentoval i Pablo Zabaleta, který pomohl gólovou přihrávkou Manchesteru City výhře 2:0 proti Hullu.

Oba obránci zároveň patří k nejdražším hráčům ideální sestavy, ve třetím kole jste je mohli pořídit za 7 a 8 miliónů. Zbylí dva obránci se nevešli do sestavy žádného Fantasy trenéra, a to i přes to, že jejich cena se nedostala přes pět miliónů! Velká škoda, jak Ben Davies, tak i Daniel Gabbidon se dokázali v zápasech gólově prosadit a připsali si 14 a 10 bodů.

V záloze se objevuje druhý zástupce Swansea City, Pablo Hernandéz. Ten si připsal 13 bodů a stal se druhým nejúspěšnějším hráčem jedenáctého kola! Po jeho boku hrál Yaya Touré - nejdražší hráč naší jedenáctky, kterého jste mohli pořídit za 8,5 miliónů! Pokud jste tak udělali, Yaya se vám odvděčil deseti body. Nathan Redmond ani Stuart O´Keefe se v žádné sestavě neobjevili.

Nejlepší útočníci získali pouhých sedm bodů

Sestavit útočnou řadu byl velký oříšek. Jen dvojice forvardů získala sedm bodů. Daniel Sturridge z Liverpoolu a Olivier Giroud z Arsenalu. Oba útočníci se svými góly postarali o hubenou výhru 1:0.

Jak jste byli vy spokojeni s výkony svých hráčů?

Reklama

Související témata: