Hlavní obsah

FANTASY: Ve čtvrtém kole Premier League věříme Manchesteru, Arsenalu a Tottenhamu

Po reprezentační přestávce pokračuje v sobotu nejvyšší anglická fotbalová soutěž. Čtvrté kolo Premier League nám nabídne několik zajímavých zápasů. Ostře sledovaným duelem bude souboj mezi Sunderlandem a Arsenalem, který nastoupí i se svou novou hvězdou - Mesutem Özilem. Ve stručném přehledu vám představujeme hráče, na které byste ve svých sestavách neměli zapomenout!

Nejlepší jedenáctka pro 4. kolo Premier League podle redakce Fantasy.

Článek

Liverpool začal sezónu skvěle! Tři zápasy - tři výhry! A to navíc bez inkasované branky. I proto dáváme v brance šanci opět Simonu Mignoletovi, jenž by se měl ubránit útokům Swansea.

Obránce Reds Glena Johnsona zastihla nová sezóna ve skvělé formě. V minulém kole pomohl svým výkonem k výhře svého mužstva nad Manchesterem United, proto dostává důvěru i pro tento zápas.

Manchester United potvrdí roli favorita

O výhře Rudých ďáblů nad týmem Crystal Palace snad nikdo nepochybuje. I my favorizujeme úřadujícího mistra Premier League a do sestavy řadíme maximální počet hráčů z tohoto týmu. V obraně se ještě objeví zadák Arsenalu Per Mertesacker, který by se mohl prosadit i gólově! Ve vzduchu je tento stoper excelentní.

Do zálohy se vešli hned dva borci Gunners. Prvním z nich je zmiňovaná nová akvizice Özil, druhým pak Jack Wilshere. Dalším mladíkem ve středové řadě je Eden Hazard z Chelsea, který by měl svým výkonem pomoct k výhře s Evertonem. Posledním zástupcem záložní řady je Yaya Touré, jedna z opor Manchesteru City. Yaya se gólově prosadil v posledním zápase proti Hullu a od nás dostává důvěru i nyní.

V útoku padla jasná volba na borce z Manchesteru United! Věříme ve velký gólový přísun do sítě nováčka z Crystal Palace. Van Persie má formu jako hrom. Národnímu týmu Nizozemska zařídil v nastavení bod za remízu s Estonskem a následně se postaral dvěma góly o výhru 2:0 v Andoře. Na hrotu ho doplnil Nani.

Reklama

Související témata: