Hlavní obsah

FANTASY: Liverpool přišel o neporazitelnost. Mignolet o čisté konto!

fantasy

Čtvrté kolo fotbalové Premier League je za námi. Liverpool přišel o svou neporazitelnost a kapitulovala i obrana, gólman Mignolet si připsal první zápas s inkasovanou brankou. První prohru sezóny také utržila Chelsea a i Manchester City ztratil body, když remizoval se Stoke. Naopak se dařilo Manchesteru United, Tottenhamu a Arsenalu, který se dostal na druhou příčku Premier League. Pojďme se společně podívat na to, jak se výsledky odrazily na individuálních výkonech hráčů.

Ideální sestava čtvrtého kola Premier League

Článek

Nejlepší brankáři si připsali 8 bodů. A jsou hned čtyři: Hart, Howard a Jääskeläinen s Begovičem, kteří jsou zároveň nejlevnějšími brankáři. Mohli jste je pořídit za 5,5 miliónu. Není překvapením, že všichni zmiňovaní muži mezi tyčemi pomohli svým týmům k čistému kontu.

Hull City sice remizoval s Cardifem 1:1, ale jediným hráčem, který se za domácí trefil, byl Curtis Davies, a proto se dostal do ideální sestavy kola. Navíc se jedná o nejlevnějšího hráče celé jedenáctky, pořídit jste ho mohli za 4,8 miliónu. To samé platí o McAuleyovi, který v nastavení zařídil svou trefou WBA remízu.

V záloze hraje nejúspěšnější hráč čtvrtého kola Premier League - Gylfi Sigurdsson, který díky dvěma trefám vystřelil nejen Tottenhamu vítězství, ale svůj bodový účet rozšířil na 22 bodů, což je za 7,3 miliónu opravdu slušná porce bodů. Aaron Ramsey je dokonce ještě levnější než Sigurdsson, pořídit jste ho mohli za 6.5 miliónu. Aaron je taktéž dvoubrankový střelec, ale jeho Arsenal inkasoval, a tak si záložník Gunners nemohl připsat plusový bod za udržení čistého konta.

V útoku se předvedl Olivier Giroud, který si vedle jednoho zásahu připsal i gólovou přihrávku, čímž pomohl Arsenalu k výhře 3:1. Fantasy trenérům udělal radost deseti body, při ceně 9,1 miliónu. Nominaci si také vysloužili Christian Beneteke a Daniel Sturridge, oba si připsali shodně 7 bodů.

Reklama

Související témata: