Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepším hráčem kola Baines, mezi tyčemi zářil Guzan

fantasy

Máme za sebou další kolo Fantasy Premier Leaugue, které nám přineslo zajímavé změny v tabulce Premier League. Díky první prohře Liverpoolu se na prvním místě hřeje Arsenal. Stejný počet 12 bodů má i druhý v pořadí Tottenham. Pojďme se nyní podívat na individuální výkony hráčů.

Nejlepším hráčem obránce Baines

Článek

Nejlepším brankářem 5. kola Premier League je brankář Aston Villy Bradley Guzan. Guzan v zápase proti Norwichi udržel čisté konto, svému týmu pomohl k důležité výhře a Fantasy trenérům udělal radost ziskem dvanácti bodů.

Čtyřčlenné obraně dominuje Leighton Baines, který je nejúspěšnějším hráčem kola. Proti West Hamu vstřelil obránce z Evertonu dvě branky a připsal si na své konto 17 bodů. Investice 8 miliónů se v tomto případě bohatě vyplatila. Obránce Lovren Dejan se svým výkonem přičinil nejen o udržení čistého konta Southamptonu v Liverpoolu, ale navíc jedinou branku rozhodl o vítězství svého týmu. Pro Fantasy hráče to znamenalo 14 bodů. Stejný počet má další člen ideální jedenáctky uplynulého kola – Liam Ridgewell, obránce West Bromwich Albion.

Chelsea si spravila s Fulhamam chuť

V záloze má 50% zastoupení tým Chelsea. Oscar i Mikel získali shodně po deseti bodech. Záložníci se gólově prosadili proti Fulhamu a Chelsea si spravila chuť po prohraném 4. kole. Hull City vstřelil na hřišti Newcastlu 3 branky. Ve dvou z nich měl prsty Robbie Brady. Díky gólové trefě a jedné asistenci se stal s 12 body nejlepším záložníkem 5. kola.

V útoku je dvojice Sergio Agüero a Loic Rémy. První jmenovaný přispěl dvěma góly k výhře Citizens s United. Loic Rémy se taktéž dvakrát trefil, ale na vítězství Newcastlu to nestačilo. Stačilo to na zisk 11 bodů.

Reklama