Hlavní obsah

Moyes vylekal fanoušky Manchesteru. Výprask, jaký jsme zažili od Citizens, se může opakovat!

Manchester

Pět ligových zápasů a na kontě pouhých sedm bodů. Fotbalisté Manchesteru United zažívají po odchodu Sira Alexe Fergusona jeden z nejhorších startů v Premier League za poslední roky. Jen dvě vítězství a k tomu vysoká nedělní porážka 1:4 v městském derby od Manchesteru City. Manažer Rudých ďáblů David Moyes rozhodně nemá klidné spaní a k tomu všemu ještě děsí fanoušky - kvůli nepovedené letní přestupní politice údajně mohou nastat ještě horší časy!

Foto: Darren Staples, Reuters

Trenér Manchesteru United David Moyes předává pokyny svým svěřencům.

Článek

Letní přestupní politika Manchesteru United je pro fanoušky doslova černou můrou. Celek z Old Trafford přivedl pouze belgického záložníka Fellainiho a talentovaného uruguayského obránce Varelu. Další vytoužené posílení nepřišlo.

Kouč Moyes dlouho usiloval o příchod Thiaga Alcantary, jenže ten dal přednost Bayernu. Snahu o získání Ceska Fábregase brzy rozbili funkcionáři Barcelony a další kreativní záložník Mesut Özil se na poslední chvíli rozhodl pro konkurenční Arsenal. „Snažili jsme se přivést hráče do základní sestavy. Bohužel takové věci se stávají. Vždycky jsem říkal, že získat top hráče je tvrdý oříšek," tvrdí Skot.

Kromě vytoužených dvou posil si manažer Rudých ďáblů posteskl i nad dosavadními výsledky United. Nedělní porážka 1:4 na hřišti městského rivala Manchesteru City dokonce nemusí být jediným utrpením, kterým si příznivci projdou.

„Věděl jsem, že mě čeká těžká práce, protože jsem převzal tým po skvělém manažerovi, a to vždycky zabere spoustu času, než něco změníte. Jsou dny jako v neděli proti Manchesteru City a není vyloučeno, že takových zápasů může být i víc. Mužstvo prochází přestavbou a ještě si musí slíznout pár ran," překvapivě konstatoval Moyes.

Reklama

Související témata: