Hlavní obsah

FANTASY: Deváté kolo je ve znamení Liverpoolu a Arsenalu. Nejvíce hráčů věří Özilovi!

Ozdobou devátého kola anglické Premier League je souboj Chelsea proti Manchesteru City. My se ovšem tomuto utkání vyhýbáme obloukem a v doporučené sestavě sázíme na hráče Liverpoolu, Arsenalu a Tottenhamu.

Ve skvělé formě hraje v novém působišti Mesut Özil, proto je také naším kapitánem.

Článek

Naše jedenáctka je na první pohled postavena na favoritech. Věříme ve vítězství Liverpoolu, který se dělí s Chelsea o druhé místo v tabulce. Proto jsme do brány postavili Mignoleta, který je se 43 body druhý nejlepší brankář celé Fantasy Premier League. Do týmu Liverpoolu jsme sáhli ještě dvakrát, v útoku vedle střelce Spurs Soldada nastupuje Sturridge, v záloze sázíme na velmi jistého Gerrarda, který předvádí konstantní výkony.

Nejproduktivnějším hráčem Aaron Ramsey

Neuvěřitelných 60 procent uživatelů má ve svém týmu Mesuta Özila. Ani my nejsme výjimkou a na záložníka Arsenalu jsme vsadili také, navíc jsme mu svěřili kapitánskou pásku! V záloze nechybí ani nejproduktivnější hráč Fantasy Premier League Aaron Ramsey.

Jeho 59 bodů je zárukou, že i v tomto kole získá body. V útoku by se mohl prosadit i jejich spoluhráč Giroud. Ten by na hřišti outsidera z Crystal Palace, který je předposlední v tabulce, neměl mít problém skórovat.

Zcela úmyslně jsme se s při sestavování týmu vyhýbali hráčům Chelsea a Manchesteru City, kteří v neděli nastoupí proti sobě a výsledek tohoto utkání je velmi složité předvídat. Obranou trojici jsme postavili na zadácích Tottenhamu Walkerovi a Vertonghenovi, které jsme doplnili o Lovrena ze Southamptonu. Oba týmy hrají na svých stadiónech, kde by měly udržet čisté konto a uhrát další body. Naší jedenáctku uzavírá v záloze Januzaj z Manchesteru United, toho jsme pořídili téměř zadarmo.

Reklama

Související témata: