Rubriky:

Anglie

Mourinho nepřijal Hazardovu omluvu, ale vzal ho zpět do týmu

8. listopadu 2013 17:25 - Londýn

Trenér Chelsea José Mourinho vzal před sobotním ligovým zápasem zpět do týmu Edena Hazarda, kterého za trest vyřadil z nominace na středeční zápas Ligy mistrů s Schalke. Kouč sice nepřijal omluvu belgického útočníka za zmeškaný trénink, k prohřešku už se ale nechce vracet.

 

Vlastimil Vacek, Právo

"Odjel do zahraničí, když neměl, a navíc ztratil pas, kvůli čemuž se nemohl vrátit na trénink, což je nepřijatelné," řekl Mourinho na dnešní tiskové konferenci.

Dvaadvacetiletý kanonýr nestihl trénink na začátku týdne poté, co odjel bez povolení do Francie na zápas svého bývalého klubu Lille. Mourinho ho za trest nepostavil do zápasu se Schalke, který tým s Petrem Čechem v brance vyhrál 3:0. "Vynechat ho byl trochu risk, pokud mluvíme čistě fotbalově. Pro mě je ale tým vždycky důležitější než jakýkoliv hráč a týmová pravidla jsou důležitější dokonce než fotbalový výsledek," prohlásil.

Mourinha příliš neobměkčilo ani to, že se mu i všem spoluhráčům v kabině Hazard omluvil. "Zachoval se dobře, omluvil se mně i klubu, ale nepřijal jsem to, tohle nemohu tolerovat," řekl Mourinho. K problému se už ale nechce vracet. "Byl nominován a je připraven hrát. Jsem rád, že je zpět, konec případu," uzavřel.

Chelsea čeká v lize zápas s West Bromwichem, v němž by tým chtěl napravit porážku 0:2 od Newcastlu z minulého týdne.

ČTK

Zrušit


Časová osa: Anglie

Filtr článků - Anglie


Podsekce:

       
  • Souhrn
  • Výsledky
  • Kalendář
  • Tabulky

Načítám data
Vyčkejte prosím, načítám data..