Hlavní obsah

FANTASY: Nezapomeňte si sestavit tým. Čtrnácté kolo Premier League startuje již dnes!

Zdravíme všechny Fantasy hráče. Anglická Premier League má na programu 14. kolo, které už v úterý otevře zápas mezi Crystalem Palace a West Hamem United. Jaké týmy se dnes a zítra utkají, na koho byste neměli při sestavování jedenáctky zapomenout, se podíváme v předzápasovém přehledu.

Kapitánem týmu je mozek Arsenalu Arteta.

Článek

Nejproduktivnějším hráčem Fantasy Premier League je Aaron Ramsey z Arsenalu, který už atakuje hranici 100 bodů. Arsenal přivítá na svém hřišti Hull a Ramsey od nás dostává další příležitost na zisk bodů. Po jeho boku se v sestavě objeví i tvůrce hry Arsenalu Mikel Arteta. Posledním do party z týmu Gunners je brankář Szczesny, který chytá za nejlepší obranou soutěže, která inkasovala pouhých deset gólů.

Chelsea si může upevnit druhou pozici

Chelsea se dostala po zaváhání Liverpoolu na druhé místo a svou pozici si může upevnit v zápase proti Sunderlandu. V záloze dáváme šanci belgické raketě Edenu Hazardovi, kterému budou krýt záda Ivanovič a Azpilicueta.

Favorizujeme také tým Liverpoolu, jehož fanoušky určitě potěšila zpráva, že k dispozici bude už Philippe Coutinho. Na stranu druhou budou domácí možná postrádat Kola Tourého. Liverpool čeká ve středu zápas proti Norwichi a zisk tří bodů je pro Reds povinností. Norwich patří k nejhůře střílejícím týmům Premier League, a proto do obrany zařazujeme hned dva borce z Liverpoolu Flanagana s Johnsonem.

V útoku se pak vedle Sergia Agüera objeví Victor Moses.

Reklama

Související témata: