Hlavní obsah

Sunderland zvažuje soud s bývalým koučem Di Caniem

Londýn

Vedení fotbalového Sunderlandu, kde působí i český obránce Ondřej Čelůstka, zvažuje, že se bude soudit s bývalým trenérem Paolem Di Caniem. Italský kouč se nedávno pustil do ostré kritiky trojice hráčů předposledního klubu anglické ligy - kapitána Johna O'Shey, Leeho Cattermolea a Phila Bardsleyho.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Radost fotbalistů Sunderlandu

Článek

"Di Caniovo vyjádření nás zklamalo. Na chování hráčů po jeho odchodu jsme pyšní a Di Caniovy komentáře budeme řešit s právníky," citovala prohlášení Sunderlandu agentura Reuters.

Někdejší útočník Lazia Řím, Juventusu, AC Milán a West Hamu skončil v klubu v září, kdy ho nahradil Gus Poyet. Trenérův odchod si údajně vyžádali hráči a Di Canio označil za vůdce vzpoury právě Cattermolea a Bardsleyho.

"Jsou prohnilí. Ti dva jsou nejméně profesionální hráči, jaké jsem kdy vedl," prohlásil bývalý kouč Swindonu. "Proto by nemělo být překvapení, že jsem je v týmu nechtěl. Sunderland se v minulé sezoně udržel jen proto, že Cattermole byl zraněný a Bardsley hrál jen sporadicky," řekl pětačtyřicetiletý Di Canio.

Kritiky nebyl ušetřen ani kapitán O'Shea. "Nemám rád lidi, kteří se vám při jednání nedívají do očí," uvedl Di Canio. "Měl by se omluvit všem spoluhráčům, o kterých v mé kanceláři říkal nepěkné věci. Byl to také on, kdo po mém příchodu za mnou přišel a pomlouval (předchozího trenéra) Martina O'Neilla," dodal.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články