Hlavní obsah

FANTASY: Favority 23. kola Premier League Manchester United, Arsenal a Newcastle. Sázíme také na záložníky Chelsea

Po víkendové pauze vyplněné pohárovými zápasy se nám opět hlásí anglická fotbalová Premier League, tentokrát se svým dvacátým třetím pokračováním. O zajímavé souboje nebude nouze, Liverpool přívítá na svém hřišti Everton. Manchester se utká s posledním týmem tabulky - Cardiffem. My sázíme na hráče Chelsea, které doplní hráči Manchesteru a Newcastlu. V útoku pak dáváme šanci dvojici z Liverpoolu Suárez - Sturridge. Jací další hráči se dostali do naší ideální jedenáctky se dozvíte na následujících řádcích.

Kapitánem týmu je v mladý talent Chelsea Eden Hazard

Článek

Manchester United stále hledá optimální formu a pod novým trenérem se stále trápí. V úterý přivítá na svém hřišti Cardiff a o vítězi by nemělo být pochyb. Manchester mohl navíc přes víkend načerpat další síly, jelikož FA Cup se ho už netýká.  Do naší sestavy putuje brankář De Gea, před kterým bude tvrdit muziku Evans. Uzdravení už hlásí Van Persie i Rooney, do naší sestavy se ale nevešli. Newcastle zajíždí ke svému zápasu do Norwiche, který se těší nepříliš chlubivou statistikou: ve 22 zápasech vstřelil pouhých 18 branek. Do naší obrany tak putují hned tři hráči Newcastlu.

Záloze dominují hráči Chelsea, kteří hrají ve velké pohodě a Hazard s Willianem by mohli být velmi produktivní. Vyhrát by mohl i Arsenal v Southamptonu, poslední místo v záloze patří Özilovi. V útoku pak dáváme šanci nejlepšímu střelci Premier League - Suárezovi a jeho parťákovi z Liverpoolu Sturridgeovi.

Jméno hráčeDůvod absence
Theo Walcott (Arsenal)Zranění
Yaya Sanogo (Arsenal)Zranění
Fernando Torres (Chelsea)Zranění
Arouna Koné (Everton)Zranění
Seamus Coleman (Everton)Ohrožený start
Glen Johnson (Liverpool)Zranění
Mamadou Sakho (Liverpool)Zranění
Leiva Lucas (Liverpool)Zranění
Nemanja Vidič (Manchester United)Karetní trest
Luis Nani (Manchester United)Zranění
Rio Ferdinand (Manchester United)Ohrožený start
Samir Nasri (Manchester City)Zranění
Álvaro Negredo (Manchester City)Ohrožený start
Miguel Michu (Swansea)Zranění
Dejan Lovren (Southampton)Zranění

Reklama

Související témata: