Hlavní obsah

FANTASY: Týmy z Manchesteru by si měly připsat po třech bodech!

Praha

V sobotu a neděli se můžeme opět těšit na další zápasy Premier League. Hlavním tahákem kola je zápas mezi Liverpoolem a Arsenalem, takový zápas považujeme za velmi těžce odhadnutelný, a proto jsme se mu při skládání sestavy vyhnuli. Budeme věřit týmům z Manchesteru, a také borcům ze Swansea.

Kapitánskou pásku svěřujeme Wayneovi Rooneymu

Článek

Manchester City bude chtít zapomenout na prohru z minulého kola. Ke svému zápasu zajíždí v sobotu na hřiště Norwiche. O gólovou úrodu by se měl starat především Negredo, který bude podporován Silvou. Záložní řadu doplní hvězda Chelsea – Eden Hazard - společně s bývalým spoluhráčem Juanem Matou, kterému se v novém působišti zatím velmi daří.

V útoku si společně s Negredem zahraje dvojice z Manchesteru United. Obhájci titulu sice stále hledají optimální fomu, ale s Fulhamam, který se v současné době nachází na posledním místě tabulky, by neměli mít v neděli větší problém. Wayne Rooney a Van Persie rozhodně mají potenciál vstřelit minimálně po jedné brance. Do obrany stavíme hráče Swansea, kteří narazí na jeden z nejhůře střílejících týmů soutěže – Cardiff. Před očima Tremmela budou tvrdit muziku Flores a Davies.

Jméno hráčeDůvod absence
Aaron Ramsey (Arsenal)Zranění
Theo Walcott (Arsenal)Zranění
Vassiriki Diaby (Arsenal)Zranění
Fernando Torres (Chelsea)Zranění
Glen Johnson (Liverpool)Zranění
Daniel Agger (Liverpool)Zranění
Mamadou Sakho (Liverpool)Zranění
Andre Wisdom (Liverpool)Zranění
Samir Nasri (Manchester City)Zranění
Fernando Luiz Rosa (Manchester City)Zranění
Javier García (Manchester City)Zranění
Marouane Fellaini (Manchester United)Ohrožený start
Romelu Lukaku (Everton)Zranění
Andy Carroll (West Ham United)Karetní trest
Libor Kozák (Aston Villa)Zranění

Reklama

Související témata: