Hlavní obsah

Fanoušek přišel o zápas, Everton mu zařídil setkání s trenérem

Liverpool

Kvůli silnému větru na severozápadě Anglie byl odložen i středeční zápas Premier League mezi Evertonem a Crystal Palace. Mezi tisíci zklamaných fotbalových fanoušků "Karamelek" však minimálně jeden mohl být nadšený. Malajsijec Richard Wee dostal od liverpoolského klubu neobvyklou kompenzaci: setkání s trenérem Robertem Martínezem a obráncem Leightonem Bainesem.

Foto: Toby Melville, Reuters

Trenér Evertonu Roberto Martínez

Článek

Wee, který fandí Evertonu už 30 let, se rozhodl poprvé v životě vypravit z Malajsie do Goodison Parku. Tam se však ve středu dozvěděl, že se nebude hrát kvůli poničeným budovám a obavám o bezpečnost diváků. "Bohužel bylo utkání Evertonu s Palace zrušeno kvůli špatnému počasí. Sen vidět hrát Everton se musí opět odložit," napsal Wee na svůj twitter společně s fotografií vstupenky.

Jeho večer však očekávaným zklamáním neskončil. Zpráva malajsijského fanouška se přes sociální média dostala až k zástupcům Evertonu, kteří ho vyhledali a při cestě ze stadionu mu nabídli setkání s čelními představiteli šestého celku anglické ligy.

"Rád bych poděkoval Evertonu za skvělou pohostinnost. Opravdu si toho vážím a také jsem zavázán poslat všem fanouškům tyto vřelé zprávy," poděkoval Malajsijec po schůzce s Martínezem a Bainesem.

"Everton prostě znovu dokázal, že je klubem pro lidi a má obrovskou snahu o propojení s fanoušky. Čest lidem ve vedení," dodal Wee. Dnes ho navíc čeká prohlídka stadionu s bývalým útočníkem Evertonu Graemem Sharpem.

Reklama

Související témata: