Hlavní obsah

Rosický obdaroval fanouška na vozíku. Ten se pak bál hněvu fandů Tottenhamu

Londýn/Praha

Byl v sedmém nebi. Fotbalový Arsenal, kterému fandí, vyhrál 1:0 na půdě Tottenhamu, což si pořádně užíval. A dění po zápase anglické ligy mu úplně vyrazilo dech. Vozíčkář Glen Shorey zažil něco, na co zřejmě nadosmrti nezapomene. A má i hmatatelnou připomínku. Dostal dres od Tomáše Rosického, strůjce vítězství Arsenalu, autora parádní branky.

Foto: Sport.cz

Tomáš Rosický a fanoušek Arsenalu Glen Shorey po zápase s Tottenhamem.

Článek

„Byla to má první návštěva White Hart Lane a nezapomenu na ni," rozepsal se přešťastný fanoušek na internetu. Nemohl jsem uvěřit, že za mnou Tomáš Rosický přijde. Čekal jsem, že dres hodí stojícím fanouškům jako ostatní hráči. Ale všiml si mě, že jsem se radoval jako blázen, a bez toho, že bych mu říkal, nebo ukazoval, přišel k mému místu," líčil fanoušek.

Pocítil obavy, že by v nepřátelském prostředí v sídle Tottenhamu mohl o cennou trofej od kapitána české reprezentace přijít, přivítal tedy, že mu Rosický strčil dres pod jeho oblečení.

„Pojistil to, aby mi dres hrozní fandové Tottenhamu nesebrali," pokračoval. „Pochybuji, že to bude Tomáš číst, ale chtěl bych mu tímto vyjádřit vděk, že završil skvělý víkend," narážel i na výsledek, kterým se Arsenal udržel v boji o titul.

Kdo vyhraje letos anglickou Premier League?
Chelsea
35,3 %
Liverpool
7,8 %
Arsenal
36,5 %
Manchester City
17,8 %
Tottenham
0,7 %
Manchester United
1,2 %
Někdo jiný
0,7 %
Celkem hlasovalo 24429 čtenářů.

Reklama

Související témata: