Hlavní obsah

Manchester City - Sunderland 2:2Manchester City v bitvě o titul nečekaně klopýtl, neporazil poslední Sunderland

Manchester
Aktualizováno

Fotbalistům Manchesteru City se po středeční překvapivé remíze 2:2 v dohrávce 26. kola anglické ligy s posledním Sunderlandem vzdálila naděje na zisk mistrovského titulu. Nedařilo se ani Evertonu, který na dálku bojuje s Arsenalem o účast v Lize mistrů. Svěřenci trenéra Roberta Martíneze doma prohráli s Crystal Palace 2:3.

Foto: Darren Staples, Reuters

Záložník Manchesteru City Samir Nasri sice proti Sunderlandu skóroval, jeho týmu to však stačilo na pouhý bod za remízu 2:2.

Článek

Citizens sice mají zápas k dobru, ale na vedoucí Liverpool ztrácejí šest bodů a na druhou Chelsea čtyři.

Manchesterský celek přitom bleskově udeřil, už v druhé minutě skóroval po Agüerově kolmé přihrávce Fernandinho, jenže v 73. minutě Wickham vyrovnal a krátce nato dokonce poslal hosty do vedení. Zaskočený favorit už dokázal jen vyrovnat, v 88. minutě se o to postaral Nasri. Sunderland si po pěti porážkách připsal bod, na nesestupové 17. místo jich nicméně ztrácí ještě šest.

Ani Everton, který se mohl posunout na čtvrtou pozici před Arsenal, doma neuspěl. S Crystalem Palace prohrál 2:3, jeho sedmizápasová vítězná série se uzavřela a čtyři kola před koncem soutěže zůstal bod za postupovými příčkami do Ligy mistrů.

Anglická fotbalová liga - 26. kolo:
Everton - Crystal Palace 2:3 (61. Naismith, 86. Mirallas - 23. Puncheon, 49. Dann, 73. Jerome)
Manchester City - Sunderland 2:2 (2. Fernandinho, 88. Nasri - 73. a 83. Wickham)

Reklama

Související témata: