Hlavní obsah

Liverpool chystá pro nestárnoucí legendu a kapitána Gerrarda novou smlouvu

Liverpool

Liverpool chce udržet svou ikonu Stevena Gerrarda minimálně do roku 2016, kdy bude anglickému záložníkovi šestatřicet let. Funkcionáři prvoligového klubu chtějí fotbalistovi podle informací listu Liverpool Echo předložit v létě novou smlouvu.

Foto: Sport.cz

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard.

Článek

Třiatřicetiletý reprezentant v Liverpoolu působí od roku 1989, prošel mládežnickými týmy a od roku 1998 hraje za áčko. Jeho současný kontrakt je platný do konce příští sezóny a vedení klubu by spolupráci rádo prodloužilo o další rok.

„Steven je jedním z hráčů, kterým v létě chceme předložit nové smlouvy,“ prohlásil trenér Liverpoolu Brendan Rodgers, jenž letos s týmem útočí na titul. „Věřím, že Steven bude hrát i po roce 2015. Je to hráč, který v této sezóně znovu ukázal své kvality,“ dodal.

Dvě kola před koncem Premier League vedou Reds tabulku o dva body před Chelsea. Manchester City sice ztrácí body tři, ale má jeden zápas k dobru.

Dnes čeká Citizens duel na půdě silného Evertonu, Chelsea po vypadnutí v semifinále Ligy mistrů s Atlétikem Madrid v neděli přivítá sestupem ohrožený Norwich. Ze tří kandidátů na titul odehraje svůj zápas 37. kola poslední Liverpool, který v pondělí zajíždí do Londýna na hřiště Crystal Palace.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články