Hlavní obsah

Tourého se dotklo, že dostal od City k narozeninám jen dort. Carlos dostal bugatti, říká agent

Manchester

Zatímco Roberto Carlos dostal k narozeninám od majitele Anži Machačkaly bugatti, záložníkovi Manchesteru City Yaya Tourému poslali zástupci klubu dort. Fotbalistu z Pobřeží Slonoviny zklamalo, že mu k jeho 31. narozeninám nepopřál nikdo osobně. Touré poté uvedl, že klubu, s nímž má smlouvu do roku 2017, hodlá zůstat věrný.

Foto: Toby Melville, Reuters

Yaya Tourého z Manchesteru City zklamalo vedení klubu.

Článek

Hráčův manažer Dimitri Seluk kritizoval Manchester City za to, že odbyl 13. května fotbalistovy narozeniny dortem a přáním na Twitteru. Když minulý týden dorazil tým do Spojených arabských emirátů na oslavy titulu, osobní gratulace nepřišla.

"Když měl narozeniny Roberto Carlos, prezident Anži Machačkala mu dal bugatti," řekl Seluk BBC s připomínkou někdejšího štědrého daru pro brazilského fotbalistu, který během angažmá v Rusku obdržel nejdražší auto světa. "Nečekáme od City jako dárek bugatti, chceme jenom potřást rukou a říct 'všechno nejlepší'," uvedl agent jednatřicetiletého hráče, který v Manchesteru City působí od roku 2010.

Seluk tvrdí, že mu nejde o vylepšení smlouvy pro Tourého. "Peněz má dost. Důležitější je, aby ho jeho klub respektoval. Mluvil jsem s ním o odchodu a uvidíme, co přijde. Ale je hodně zklamaný," dodal.

Touré později na svém twitterovém účtu napsal: "Neberte vážně, co říkám. Posuzujte můj vztah k City podle mých výkonů." Více prý řekne po mistrovství světa.

Reklama

Související témata: