Hlavní obsah

Liverpool dokončuje příchod Lovrena. Další velký přestup z osmého Southamptonu

Liverpool

Anglický klub FC Liverpool zřejmě příští týden představí novou posilu do středu obrany. Na Anfield Road se již podrobil prohlídce a následně se připojí k týmu chorvatský stoper Dejan Lovren, který svou zemi reprezentoval na nedávném mistrovství světa. Částka za přestup by se měla vyšplhat na 20 miliónů liber, což Lovrena činí nejdražším obráncem v historii liverpoolského klubu.

Foto: Damir Sagolj, Reuters

Adam Lallana přestoupil ze Southamptonu do Liverpoolu už začátkem července. Nyní jej s největší pravděpodobností napodobí Dejan Lovren.

Článek

Liverpool by tak v probíhajícím přestupovém období získal už třetí posilu ze Southamptonu, osmého celku uplynulého ročníku Premier League. Již dříve avizoval příchody útočníka Rickieho Lamberta a záložníka Adama Lallany, který se však krátce po přestupu zranil. Dále Reds koupili Emreho Cana z Leverkusenu a Lazara Markoviče z Benfiky Lisabon. Podle deníku Daily Mail jsou také na spadnutí příchody Divocka Origiho a Loica Remyho.

Southampton kromě Lamberta a Lallany také prodal nadějného levého obránce Luka Shawa do Manchesteru United. Dalším na odchodu je defenzivní univerzál Calum Chambers, jenž by podle BBC měl v následující sezóně obléci dres Arsenalu. U Kanonýrů by se mohl potkat s dosavadním southamptonským spoluhráčem Morganem Schneiderlinem, o něhož však stojí i Tottenham, jak zmiňuje britský list The Guardian.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články